Niklas Storm – konstfotograf

Niklas Storm äger och driver Galleri FOTOverket, men är också en hängiven fotograf som gjort många utställningar och gett ut fotoböcker. Flerfaldigt prisbelönt i internationella fototävlingar, både för bilder och böcker.

I galleriet har Niklas bland annat ställt ut

Niklas Storm
Skogsbad i skymningslandet

Fotoutställningen innehåller bilder från Niklas två böcker In the twilight zone och Shinrin-yoku.

In the twilight zone – En omorganisation med oväntade konsekvenser, en workshop med stor påverkan på fotograferandet, att använda kameran som terapiverktyg, hur man hittar nya sätt att uttrycka sig fotografiskt, framgångar i fototävlingar – allt vävs samman i fotoprojektet In the twilight zone.

Shinrin-yoku (skogsbad) – I en värld som blir allt hårdare och där vi de senaste åren drabbats av flera världsomspännande kriser har det blivit allt viktigare att hitta sätt att må bra. I Japan skapade man på 80-talet det man kallade skogsbad, Shinrin-yoku, för att hantera stress i arbetslivet, men det fungerar precis lika bra för att må bra även med andra stressfaktorer. Boken och utställningen är resultatet av besök och funderingar i olika skogar under de senaste två åren. Mestadels i närområdet runt bostaden men också så långt bort som Mgahinga-berget bland Ugandas dimhöljda Virungaberg.

Niklas storm är internationellt prisbelönt konstfotograf med kameran som duk och naturens former och färger som pensel. Bilderna visas i böcker, utställningar och på nätet.

Driver Galleri FOTOverket som framförallt visar fotoutställningar men också annan konst och FOTOverket som är en print- och ramstudio där fokus ligger på Fine Art prints för utställningar och för fotografer som vill leverera högkvalitativa printar till sina kunder.

Bor mitt i naturen i Arnebo söder om Linköping.

https://niklastorm.com/sv/
@niklastorm
Facebook

Niklas Storm
In the twilight zone

En omorganisation med oväntade konsekvenser, en workshop med stor påverkan på fotograferandet, att använda kameran som terapiverktyg, hur man hittar nya sätt att uttrycka sig fotografiskt, framgångar i fototävlingar – allt vävs samman i fotoprojektet In the twilight zone.

Utställningen hänger i stora galleriet tills vidare, med undantag för utflykter till andra utställningslokaler.

Bilder och boken kan köpas i Niklas webbutik.

Web In the twilight zone
Web Niklas Storm Photography
Instagram @niklastorm